Dinsdsg 21 september 2010 - Grand Canyon

Ben vertrok vanochtend om half 6 uit bed om naar de Grand Canyon de zonsopgang te filmen en fotograferen. Ik heb tot half 8 doorgeslapen. Toen Ben terugkwam uit de Canyon gingen we samen naar het ontbijt. Je kijkt echt je ogen uit wat er allemaal staat. De meeste dingen krijg je als Nederlander volgens mij echt nietdoor je keel 's ochtends: muffins, gebakken aardappels, worstjes, cola. Verder ook nog wel wat dingen die wel te eten zijn gelukkig:)
Na een stevig ontbijt vertrekken we naar de grand canyon om Hermit's Rest Route te doen. Een route met de bus langs allemaal uitkijkpunten. We stappen bij een paar uitstappunten uit. Echt super mooi, maar je ziet bij elk punt ongeveer hetzelfde. Om half 3 zijn we weer in het hotel, maar om half 4 vertrekken we alweer,omdat we een helicoptervlucht over de Grand Canyon hebben geboekt! We vonden het echt geweldig! Sowieso om in een helicopter te zitten, maar al helemaal om dan over de Grand Canyon te vliegen. We hebben alles gefilmd en gefotografeerd.
Deze keer hebben we de zonsondergang goed bekeken na de helicoptervlucht. De kleuren waren heel mooi. Daarna wat gegeten en 's avonds nog gebowld, want het hotel heeft een bowlingbaan:)

Salina

Jeetje! De verhalen overstromen! Maaarr nuuu: filmpje van de helikoptervlucht????? :D

wilma

ooohhhh S U P E R ( ik zit even in een internet cafe in Kos) wil ik zien hoor!!

emily

hoe is het op Kos???

Lindy

Muffins??? Hoezo krijgen jullie die niet door je keel ochtends!??!? ;);)

Grand canyon fotos zijn echt praaaaaaaaaachtig! Echt weer heel anders dan bijvoorbeeld een LA he? Wat zien jullie een hoop mooie dingen zeg!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!