Woensdag 22 september 2010 - Grand Canyon en Page, Lake Powell

Vandaag ging onze reis verder het land in, naar Lake Powell, een groot meer. Onze camping ligt in de buurt bij het stadje Page. We reden via de South rim van de Grand Canyon het nationale park uit, af en toe nog gestopt voor een fotootje van de Grand Canyon. Nadat we de Grand Canyon verlieten en later ook het bos van Kaibab National Forest (wat echt gigantisch groot is), kwamen in een landschap met hele mooie rode rotsbergen. Na een paar uur rijden kwamen we bij Page aan en reden we door tot onze camping (Wahweap Marina RV &campground aan het meer. Het meer en vooral de bergen er rondom zien er werkelijk prachtig uit.
Vandaag waren T-storms (thunderstorms = onweer) voorspelt. Het waaide heel stevig dus toen we de tent opgezethadden besloten we snel even wat eten op te halen ipv ergens te gaan zitten want we vertrouwden het niet met de tent. Nou, en terecht! Tent omgewaaid, allemaal zand erin en het was zelfs een beetje nat van de regen. Dus wij de tent weer opnieuw opzetten en alles zover mogelijk een beetje schoon proberen te maken. Ben naar de Walmart om betere haringen te kopen.. Nu staat ie mooi stevig met weet ik hoeveel haringen, extra scheerlijnen voor de topping en met een dik touw vast aan de boom. Daarna is het weer rustig gebleven, we hebben alleen wind gehad, geen onweer. Morgen gaan we hier een aantal dingen ondernemen.

mam

spannend hoor , wij vertrekken zo naar Schier proberen jullie daar te volgen by Bazuin s internetcafe on the crossroad off the village bye

Salina

Hey!

Oeh wat een avontuur!! Wel een beetje kunnen slapen in de tent?! Ik heb Lake Powell even gegoogled, ziet er mooi uit!

xx

Frits

Een beetje avontuur hoort er natuurlijk bij. Gelukkig is verdere ellende jullie bespaard gebleven. Geniet van alles wat jullie ondernemen!