Fort Desoto, Honeymoon Island & Clearwater Beach
Vanochtend verlieten we Orlando, na 6 nachten. We hebben ons erg vermaakt in Orlando en er is zelfs nog veel meer te doen. We reden richting het westen, naar de kust. We hebben vanavond een motel geboekt in Clearwater Beach, maar we zullen eerst nog wat andere strandjes bezoeken. Eerst gingen we naar Fort Desoto state park, een strand en fort ten zuiden van Tampa,Clearwater en St. Petersburg (wat allemaal dicht naast elkaar ligt in Tampa Bay). Het staat bekend als een van de mooiste stranden van de USA. Er was een stukje water, daarna weer een strand, en dat achterste strand was heeeel erg mooi! Ben was moe en ging lekker op een picknickbankje onder de bomen liggen en ik ben door het water naar dat mooie strand gegaan. We hadden waarschuwingsborden gezien, ivm Stingray's (pijlstaartroggen), die net onder het zand in het water liggen, dus je moest voorzichtig lopen door het water. Vandaar dat ik het best griezelig vond, maar ik ben toch maar gegaan aangezien het strand (eigen vooral de kleur van de zee) wat daarachter lag zo mooi was. Het water van de zee was heel mooi turquoise.
Daarna zijn we doorgereden naar Honeymoon Island State Park, een eiland voor de kust van Florida, net als veel eilanden (waaronder ook Clearwater Beach), zo voor de kust liggen. Ook hier was het water zo mooi van kleur. Er was echter geen beschutting en we hadden geen parasol, dus we gingen maar niet op het strand zitten, maar bij een strandtent in de schaduw. Daarna door naar ons motel, in Clearwater Beach. Het is echt een motelletje zoals je in films zien, het is klein en simpel, maar goed genoeg en wel schoon, en het belangrijkste: het ligt aan het strand! Ben ging even slapen en ik ging nog even aan het strand liggen. Helaas is het water hier niet zo mooi van kleur, maar wel een breed zandstrand maar ik even lekker van de zon genoten heb.
's Avonds lekker uit eten geweest en een wandeling over de boulevard.
Ben wel heel erg benieuwd naar de foto's hiervan!!! Honeymoon Island.....had Ben ook een speciaal klein doosje bij zich? ;)
Nee dat niet ;)