Zondag 19 september 2010 - LA - Seligman

Vanochtend weer vroeg opgestaan, zoals elke dag tot nu toe en toen om 9 uur even gemsnt en geskypt met Sal en co die op dr verjaardagsfeestje waren. Daarna uitgecheckt en richting de Grand Canyon. Het zal een hele reis worden die we over 2 dagen zouden verdelen. Het eerste deel van de reis hebben we ons verwonderd over hoe GROOT Los Angeles incl voorsteden is! Ik weet niet hoeveel km we moesten rijden voordat we eruit waren maar wel heel wat. Daarna de woestijn in. Wat mooi zeg. Allemaal bergen, met plantjes erop en hoe verder we reden hoe rustiger het werd op de weg. Het was even wennen dat je maar 65 of 70 mph mag rijden terwijl er zo'n lange weg voor je ligt maar op het eind wende het wel. Buiten steeg de temperatuur steeds maar door, tot 114 graden Fahrenheit (45 graden celcius). We hebben heel ver gereden vandaag en zijn heel ver gekomen. We hebben geloof ik 630 km gereden (van de 830 km die het was naar de Grand Canyon). De laatste 100 km hebben we over de route 66 gereden. We staan nu op de camping in Seligman. Een plaatsje aan de route 66. We hebben de tent vlak voor zonsondergang opgezet (tegen 19 uur). De tent bleek niet compleet te zijn: de bovenkant heeft gaas en daar moet nog een topping overheen die ontbreek, dus we kijken vannacht naar de sterren. Na het tent opzettenzijn we wat gaan eten in het gehuchtje. Een heel typisch country-amerkaans eetcafe. Wel een mooi tegenovergestelde van LA. Nu zit ik in de tent mn verhaal te typen. We hebben wel WIfi in de tent dus das wel handig.

wilma

Héérlijk saampjes in de tent, kijken naar de sterren. Dus die topping kan je wel missen.
Liefs,
Wilma

mam

Ja en nu maar hopen dat het droog blijft hihi ,het is al net als met de huizen in de states niks meer waard.

Lindy

Leuk, Ben en emily om jullie eerste verhalen te lezen van de vakantie! Ik kijk uit naar de volgende berichten! Heel veel plezier at the grand canyon, dat schijnt echt fantaaaassstisch te zijn!