Maandag 20 september 2010 - Seligman - Grand Canyon

Niet zo'n geweldige nacht gehad. vanwege de kou steeds wakker geworden (het tochte een beetje zonder die topping) omdat ik moest plassen. Heel vaak naar de wc op en neer gelopen. s Ochtends toch vroeg weer wakker omdat het licht werd en warm werd. Toen we de tent afbraken vond Ben de topping onder de tent! Die handigerd had dat ding helemaal over het hoofd gezien. Dus op tijd uit Seligman vertrokken richting de Grand Canyon. Bij een afslag stonden we opeens helemaal in de rook van een bosbrand. We waren al op tijd bij het hotel, maar we konden nog niet in onze kamer (inchecken vanaf 16:00uur), dus gingen we alvast de Canyon bekijken. We reden naar Mather Point en daarna naar Yavapai point. Wat een geweldig uitzicht zeg! Zo groot en mooi.
Om 15uur konden we onze kamer in. Een hele mooie grote kamer. Ik heb het even op de film gezet dus dat zien jullie later wel. Verder heeft het hotel een zwembad, waar ik nog even wat baantjes getrokken heb om het vette eten wat je hier krijgt enigszins te compenseren. Verder heeft het hotel een bowlingbaan, waar we misschien morgenavond even gaan kijken.
We wilden zonsondergang bij de grand canyon bekijken, maar eigenlijk waren we iets te laat. De zon was nog niet onder, maar scheen nog maar een stukje in de canyon.
Als avondeten hadden we ongeveer de keus tussen MacDonalds, pizza of eten in een steakhouse. Echt gezonde eetkeuzes zijn hier meestal niet. Dus we besluiten 1 pizza op te halen en een bak sla. DIt hebben we op onze hotelkamers opgegeten. Na het eten ben ik gaan slapen en Ben heeft nog wat foto's op de laptop gezet.

mam

Het topstuk onder de tent ja niet handig, gebrek in de opvoeding Emmy geen kampeerder van huis uit die Ben maar gelukkig is het nu opgelost en kun je de andere nachten warmer slapen liefs mam.

Mama&Salina

Hey! Alles goed daar? Leuk om weer wat te lezen. En, vanaf nu elke zomer kamperen? ;) Ik heb het verhaal voorgelezen via de telefoon aan mama en ik heb even letterlijk geciteerd wat ze zei. Mama: "Ik zie er naar uit om de foto's te zien en ik zit nu op Kos. We hebben hier lekker gesnorkeld, mooi hotel, nu lekker op het balkon. Ik hou van je, Emily, maar toch iets meer van Salina. Veel plezier nog en de groetjes van Bennie."
Nou joep doei mazzel dag, je zusje.

Salina

En was er geen KFC? :(
Daar kan Bennie wel een paar weken op leven dacht ik..;)